14.06.2014 | Adam Soukup

Velice vyrovnaný zápas strhl na svoji stranu Plzeňský kraj

Výběr Plzeňského kraje ve svém prvním utkání na turnaji porazil výběr Reprezentace U14 a připsal si první body do tabulky. Zápas byl dlouho vyrovnaný, ale na konci první poloviny se podařilo Plzeňskému kraji vstřelit branku, která byla nakonec rozhodující a zároveň vítězná.

Velice vyrovnaný zápas strhl na svoji stranu Plzeňský kraj
 
 
 
Zápas č. 3   •   A   •   so 14.6.2014   •   10:50   •   Rozpis a výsledky
Reprezentace U14 0:1Plzeňský kraj
(0:1, 0:0)
Šuhaj (Novotný) – Bertha, Foniok, Kamenář, Kaňák, Malecha, Šimek Jakub, Šneberk, Tobiáš, Toman, Zeman – Augustin, Beran, Hájek, Lux, Novák, Novotný, Pichler, Procházka, Rakovský J., Rakovský M., Šimek Jakub, Tichý, Vaniš, Votípka, ZdrůbeckýHrubý (Kořínek) Košňar, Kovařík, Lokajíček, Šilhán, Šůcha, Ulč – Bočan, Hruška, Hurt, Hýbl, Langmajer, Mutínský, Poláček, Sláma, Šmídl, Tarantík, Vild, Vlasák
Branky a asistence: 11. Vlasák (Bočan)
Střely: 10:8 (0:0, 0:0, 0:0, 0:0). Vyloučení: 1:3. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0.
Rozhodčí: Musil - Danylets.
Online přenos na onlajny.cz

Reportáž

Úvod zápasu ihned otevřelo vyloučení na straně Reprezentace. Plzeňský kraj zvládl oslabení na jedničku, a poté sám dokonce několik minut ohrožoval branku Šuhaje. V polovině prvního poločasu jsme viděli hru, která se točila nahoru a dolů. V 9. minutě musel Plzeňský brankář likvidovat několik střel, ale všem odolával. Následovalo vyloučení, ale tentokrát na straně Plzeňského kraje. Reprezentace U14, ale tuto výhodu v podobě přesilové hry nevyužila. O úvodní branku se postaral až v 11. minutě Dominik Vlasák, který po krásné přihrávce od Bočana, trefil míček přesně pod horní tyč.

Druhá polovina začala nepřesnými přihrávky. Pískalo se jedno zakázané uvolnění za druhým. Až v 15. minutě se dostal do šance Plzeňský kraj, který měl příležitost zvýšit svůj jednobrankový náskok, ale Hrubý tuto šanci vychytal. Poté se hra opět odehrávala spíše ve středním pásmu. Devatenáctá minuta nám nabídla další šanci Plzeňáků, ale obrana vše na poslední chvíli vše zvládla a gólman Reprezentace nemusel zasahovat. Ve 22. minutě se dostal Plzeňský kraj do oslabení. V následující minutě se znovu vylučovalo a opět na straně Plzeňáků. Reprezentanti to zkusili bez brankáře, ale ani přesilovku šest na tři nedokázali využít.

Autor: Adam Soukup

Ohlasy

Jan Fedák (trenér českého výběru): Pro nás to byl zahajovací zápas v tom smyslu, že jsme si museli zkusit sestavu, zda nám sedne či nesedne. Od Plzně jsme čekali, že bude nejobtížnějším soupeřem do začátku. Myslím si, že jsme nepředvedli špatný výkon, ale chybělo nám dát gól. Závěrečná power-play se nám vůbec nepodařila, nicméně kluci se snažili.

Libor Hrubý (trenér Plzeňského kraje): Jsem rád, že jsme vstoupili dobře do turnaje a na úvod jsme získali tři body. V naší hře bylo k vidění spoustu chyb. Chvilku jsme byli i pod velkým tlakem, ale myslím si, že vzhledem k tomu, kolik toho mají kluci spolu odehráno, tak to nebylo špatné.

Fotografie ze zápasu
 
 
FOTOGALERIE

Informace o turnaji  |   Týmy  |   Rozpis zápasů  |   Doprovodný program  |   Partneři  |  

© 2013 eSports.cz, s.r.o.  |  RSS |  Nastavení cookies