04.06.2014 | Marek Skramužský

Realizační tým Prahy U15 vybral hráče na Pohár hlavního města Prahy

Přesně 3 tréninky měli hráči širšího výběru Prahy U15, aby přesvědčili trenéry svými výkony a vybojovali si nominaci pro turnaj výběrů krajů, který se pod názvem Pohár hlavního města Prahy uskuteční v polovině června na zimním stadionu v Edenu. Trenéři po bedlivém zvažovaní nakonec vybrali osmnáctičlenou sestavu hráčů, která bude Prahu na turnaji reprezentovat.

Realizační tým Prahy U15 vybral hráče na Pohár hlavního města Prahy
 
 
 
 
 
 

Zajímavostí jistě je, že se každý z tréninků uskutečnil na jiném hřišti. Hráči si postupně vyzkoušeli povrch Edenu, Palmovky a Koma Arény v Horních Měcholupech.

K uskutečněným tréninkům řekl více letošní trenér výběru Ondřej Novák: „Kluci se na trénincích snažili, o tom není pochyb. Na druhou stranu musím říct, že toho nemají přiliš zažitého a v jednotkách to bylo znát. Bohužel celková konkurence je v Praze slabá a posilování týmu o hokejisty a hráče, kteří v sezóně v hokejbale nenastupovali, rázně odmítáme. Šanci tak dostanou především starší hráči, kteří prokázali největší kvalitu, a které doplníme mladými talenty. Postrádat naopak budeme Matěje Hájka, který se při MČR v Českých Budějovicích zranil, a Jiřího Vaniše, který se zúčastní turnaje v dresu talentů do 14 let.“

Ani hráči, kteří do finální soupisky týmu nebyli nakonec nominováni, podle trenéra nemusí smutnit. „Kluci jsou mladí a turnaj krajů je čeká i v dalších letech, kdy už budou moci výběr táhnout. Nejde navíc jen o tuto akci. Rádi bychom klukům nabídli možnost srazů také po letní přestávce a dopřáli jim konfrontaci s týmy ze zahraničí nebo ledního hokeje“, uzavírá Ondřej Novák.

Přestože konečná nominace je již uzavřena, hráče výběru Prahy U15 čeká další program, když se budou na turnaj nadále připravovat v Koma Aréně dvěma závěrečnými tréninky 6. a 11. června 2014.

Nominace hráčů výběru Prahy U15 na Pohár hlavního města Prahy

Brankáři: DUŠÁK Daniel, ŠTOURAL Václav (oba HBC Hostivař)

Obránci: KOŘÍNEK Šimon, KOŘÍNEK Štěpán, MACEK Filip, POLESNÝ Michal (všichni HBC Hostivař), PÁTEK Jaroslav (SK Ďáblové Praha), KYCLT Jonáš (TJ Kovo Praha)

Útočníci: BRABEC Lukáš, ČEJKA Jan, FOLTÁN Matěj, JACHEK Dominik, JIREC Jonáš, MAXA Daniel, ZYTA Marek (všichni HBC Hostivař), KOLÁŘ Robin (HC Kert Park Praha), BARTÁK Daniel (SK Ďáblové Praha), MATOUŠEK Ondřej (TJ Kovo Praha)
 
Aktuality

15.6. | Konečné pořadí
Titul vyhráli hráči Plzeňského kraje, reprezentace skončila druhá.
1. Plzeňský kraj
2. Reprezentace U14
3. Praha
4. Moravskoslezský kraj
5. Pardubický kraj
6. Středočeský kraj
7. Jihočeský kraj
8. Ústecký kraj

 

31.5. | Rozpis je již znám!
Rozlosování a rozpis zápasů turnaje Pohár hlavního města Prahy, který se uskuteční 14. a 15. června 2014, je již zveřejněn!

 
 
 
 
FOTOGALERIE

Informace o turnaji  |   Týmy  |   Rozpis zápasů  |   Doprovodný program  |   Partneři  |  

© 2013 eSports.cz, s.r.o.  |  RSS |  Nastavení cookies