14.06.2014 | Dominik Rejthar

Čejkův gól v oslabení posunul Prahu do semifinále

Ústečtí sice drželi s Prahou na začátku krok, ale následně pražský Jan Čejka ve vlastním oslabení vstřelil rozhodující druhou branku svého týmu v zápase. Po přestávce ještě navíc Praha přidala další dvě pojišťující góly a zajistila si tak účast v semifinále.

Čejkův gól v oslabení posunul Prahu do semifinále
 
 
 
Zápas č. 12   •   B   •   so 14.6.2014   •   19:35   •   Rozpis a výsledky
Ústecký kraj 1:4Praha
(1:2, 0:2)
Rechtorik (Jalovecký) – Anděl, Bartoš, Lesko, Moltáš, Sedláček, Stupka, Šešina – Černý, Dörner, Gisel, Hanzlík, Hodek, Krejčí, Ledvinka, Maux, Miller, Rop, ZichDušák (Štoural) – Kořínek Šim., Kořínek Štěp., Kyclt, macek, Pátek, Polesný – Barták, Brabec, Čejka, Foltán, Jachek, Jirec, Kolář, Matoušek, Maxa, Zyta
Branky a asistence: 5. Giesel (Hanzlík) – 4. Matoušek (Macek), 12. Čejka, 17. Barták (Čejka), 24. Jirec (Maxa).
Střely: 16:18 (0:0, 0:0, 0:0, 0:0). Vyloučení: 1:1. Využití: 0:0. V oslabení: 0:1.
Rozhodčí: Dubský - Fiala.
Online přenos na onlajny.cz

Reportáž

Do zápasu vstoupili lépe Pražané, kteří se hned ve 4. minutě utkání dočkali vedení. Pěknou akci svého týmu zakončil přesnou ranou Tomáš Giesel. Ústečtí se ale nesesypali z rychle inkasované branky, ale naopak je to nabudilo. Hned o minutu později totiž Ondřej Matoušek stál tam, kde měl, a dorazil míček za bezmocného gólmana Dušáka. Tlak Severočechů následně sílil a navíc přicházeli i brankové příležitosti, Ústecký kraj ale srazila chabá koncovka, a také výborný výkon gólmana Prahy Dušáka.

Nedáš, dostaneš. Otřepané pravidlo se potvrdilo o chvilku později, kdy se pražský Jan Čejka prosadil ve vlastním oslabení a poslal tak svůj tým do vedení. Praha i ve druhé části nepolevila a přidala uklidňující branku. V 18. minutě si Daniel Barták našel své místo před svatyní soupeře, kde doklepl míček do branky, a zvýšil tak na 3:1 pro Prahu. V poslední minutě navíc ještě Jonáš Jirec trefil opuštěnou klec Ústeckých a zkompletoval tak gólový účet zápasu.

Autor: Dominik Rejthar

Ohlasy

Michal Tuček (asistent trenéra Ústeckého kraje): Soupeř dal čtyři branky, takže zaslouženě vyhrál. Kluci hráli to co měli, ale individuální chyba v závěru prvního poločasu rozhodla, když jsme poslali soupeře do vedení 2:1. Jelikož zítra hrajeme o 7. místo, tak si zahrají asi všichni hráči.

Ondřej Novák (trenér Prahy): Začali jsme zápas hodně dobře a soupeře jsme první čtyři minuty přehrávali. Pak jsme udělali jednu chybu, která úplně změnila vývoj první poloviny. Soupeř se pak dostal na koně, po zbytek poloviny byl lepší a zasloužení vyrovnal. Přestávku jsme využili k tomu, abychom si ujasnili záležitosti ohledně defenzivy, kde jsme kupili spoustu chyb. To se nám podařilo, kluci si uvědomili, že nechtějí hrát o poslední místo, ale o postup do semifinále, a nakonec utkání zlomila branka dvanáctiletého hráče ve vlastním oslabení. Závěr zápasu už jsme taktickou hrou dovedli k vítězství.

Fotografie ze zápasu
 
 
FOTOGALERIE

Informace o turnaji  |   Týmy  |   Rozpis zápasů  |   Doprovodný program  |   Partneři  |  

© 2013 eSports.cz, s.r.o.  |  RSS |  Nastavení cookies