15.06.2014 | Adam Soukup

Dlouho vyrovnané utkání o 7. místo nakonec vyhrál Jihočeský kraj

Velice dlouho vyrovnané utkání rozhodla jediná branka v předposlední minutě. Pohár Prahy, tedy zná umístění na 7. a 8. příčce. Ústecký kraj, který minulý turnaj vyhrál, dnes smutní na posledním místě.

Dlouho vyrovnané utkání o 7. místo nakonec vyhrál Jihočeský kraj
 
 
 
Zápas č. 15   •   O7   •   ne 15.6.2014   •   11:00   •   Rozpis a výsledky
Jihočeský kraj 3:2Ústecký kraj
(2:2, 1:0)
Brož – Hromada, Janoušek, Jurka, Košátko, Mazanec, Toman, Vinter – Braun, Čížek, Duchoň, Hora, Kadlec, Laurinc, Nebor, Rychlík, VochozkaJalovecký (12. Rechtorik) – Anděl, Bartoš, Lesko, Moltáš, Sedláček, Stupka, Šešina – Černý, Dörner, Gisel, Hanzlík, Hodek, Krejčí, Ledvinka, Maux, Miller, Rop, Zich
Branky a asistence: 4. Rychlík (Kadlec), 8. Čížek (Jurka) – 3. Döner (Zich, Šešina), 7. Ledvinka (Bartoš)
Střely: 11:13 (0:0, 0:0, 0:0, 0:0). Vyloučení: 5:3. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0.
Online přenos na onlajny.cz

Reportáž

Úvod zápasu nám otevřelo vyloučení na straně Jihočeského kraje, ale Ústecký kraj tuto výhodu nevyužil. Vzápětí se, ale Ústecký kraj prosadil. Sebastian Dörner bekhendovým blafákem otevřel skóre utkání, ale během čtyřiceti vteřin bylo vyrovnáno. Miroslav Rychlík si prokličkoval celé hřiště, a poté zavěsil přesně mezi tři tyče. Následoval velký tlak Ústeckého kraje, ale Jihočeský brankář všechny pokusy likvidoval.

V 7. jsme se dočkali další branky, a opět na straně Ústeckého kraje. Lukáš Ledvinka využil nepozornosti obrany a prokličkoval až před Brože, kterého následnou střelou mezi betony prostřelil. Na další branku jsme nemuseli čekat dlouho, protože ihned v osmé minutě vyrovnal Jakub Čížek. Do konce poločasu jsme pozorovali velkou porci vyloučení, ale ani jeden z týmů tuto výhodu nevyužil, a tak se šlo do druhého poločasu za stavu 2:2.

Druhý poločas nám ihned ze začátku zase nabídl vyloučení, ale tentokrát na straně Ústeckého kraje. Ovšem Jihočeský kraj se během přesilové hry nedostal do útočného pásma, tak tato přesilovka zůstala také nevyužita. V 16. minutě byla k vidění možná největší šance, protože za Jihočeským brankářem zazvonila horní tyčka! Jihočeši následně dostali Ústeckou obranu pod tlak, ale všechny střely vychytal Rechtorik. Až do dvacáté první minutu jsme pozorovali pomalejší část hry, která se odehrávala spíše ve středním pásmu.

Ve 21. minutě ještě rozhodčí trestal hráče Ústeckého kraje a následně i hráče Jihočeského kraje, takže hra pokračovala 4 na 4. Ani v tomto vyrovnaném oslabení branka nepadla. Minutu a čtyřicet devět vteřin zbývalo dokonce druhého poločasu a právě v tomto momentu vstřelil branku na 3:2 Ondřej Duchoň. V poslední minutě jsme ještě viděli na straně Ústeckého kraje hru bez brankáře, ale to už k vyrovnání nepomohlo a Jihočeský kraj slavil sedmé místo na turnaji.

Autor: Adam Soukup

Ohlasy

Petr Kotlík (trenér Ústeckého kraje): Vzhledem k tomu průběhu utkání jsme myslím prohráli zaslouženě. Soupeř byl na hřišti lepší a nakonec i vstřelil o jednu branku více. Je to sice pro nás velký sešup za jeden rok (z prvního na poslední místo turnaje), ale je to dané tím, že letos jsme měli na výběr omezené množství hráčů a kluci, kteří to táhli loni, již vyrostli a posunuli se o kategorii výše.

Vít Čapek (trenér Jihočeského kraje): Byli jsme lepší celý zápas. Sice jsme pokaždé inkasovali a pak to doháněli, ale myslím, že jsme vyhráli zaslouženě. Na turnaji celkově jsme měli o něco vyšší cíle, ale poté, co nám reprezentace sebrala nejlepší hráče a pár kluků nemohlo ze zdravotních nebo jiných důvodů, jsem nic lepšího ani nečekal.

Fotografie ze zápasu
 
 
FOTOGALERIE

Informace o turnaji  |   Týmy  |   Rozpis zápasů  |   Doprovodný program  |   Partneři  |  

© 2013 eSports.cz, s.r.o.  |  RSS |  Nastavení cookies