14.06.2014 | Dominik Rejthar

Reprezentace U14 si poradila se Středočeským krajem

Česká reprezentace se sice rozjížděla pomaleji, ale pak nažhavila své motory a ještě během první části si vypracovala pohodové dvoubrankové vedení. Následně si sice ještě reprezentace vypracovala několik gólových příležitostí, ale v koncovce se jí již nedařilo. To ji ale vadit příliš nemusí, protože nakonec brala vítězství.

Reprezentace U14 si poradila se Středočeským krajem
 
 
 
Zápas č. 7   •   A   •   so 14.6.2014   •   14:30   •   Rozpis a výsledky
Středočeský kraj 0:2Reprezentace U14
(0:2, 0:0)
Vozdecký (od 12. Merta) – Procházka, Šneberk, J. Sýkora, Bohnard, Kaltounek, Karabello – Krégl, Levý, Diviš, M. Sýkora, Koula, Kysela, Michálek, Kronus, MatysNovotný (Šuhaj) – Bertha, Kamenář, Kaňák, Malecha, Šimek, Šneberk, Toman, Tobiaš – Augustin, Beran, Novák, Novotný, Pichler, Procházka, J. Rakovský, M. Rakovský, Šimek, Vaniš, Votipka, Zdrůbecký
Branky a asistence: 9. Kaňák (Beran), 11. J. Procházka (Zdrůbecký, Kamenář).
Střely: 13:10 (0:0, 0:0, 0:0, 0:0). Vyloučení: 2:1. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0.
Rozhodčí: Dubský - Vrba.
Online přenos na onlajny.cz

Reportáž

Středočeský kraj byl sice v prvních minutách aktivnější, ale to trvalo jen chvilku. Brzy totiž přebral otěže utkání do svých rukou výběr U14, který se navíc v 9. minutě dočkal vedoucí branky. Nicholas Kaňák dostal nabito od Berana a tvrdou pumelicí propálil Vozdeckého. Další gól reprezentačního výběru přišel hned za chvilku, kdy tvrdá rána Jaroslava Procházky opět zapadla na místo určení.

I po přestávce pokračovala reprezentace v tlaku, ale své příležitosti již nedokázala přetavit v další góly. Největší šanci si vypracoval Ondřej Tobiáš, který se řítil sám na gólmana Mertla, ale tutovku neproměnil. Středočeši naopak ve druhé půli působili zcela bezzubě a nevypracovali si žádnou vážnější příležitost. Výběr U14 si tak došel v poklidu pro důležité tři body.

Autor: Dominik Rejthar

Ohlasy

Roman Hnátek (trenér Středočeského kraje): Zápas bych zhodnotil asi tak, že nejsme schopni proměňovat šance a dávat góly. V prvních minutách jsme měli spoustu šancí, ale kluci podávají výkon střídavě oblačno, prostě někdy chtějí hrát a někdy zase ne. Chtělo by to, aby hráli celých dvacet čtyři minut, a né jen ty krátké úseky. Do dalšího zápasu nám zbývá spousta času a ten rozhodne o tom, zda budeme nahoře nebo dole.

Václav Jirkovský (asistent trenéra výběru ČR): Středočeši na nás zpočátku vlétli. Povedlo se nám rychle využít první přesilovku a tím gólem jsme se chytli. Netvrdím, že jsme zápas vyloženě ovládli, ale v koncovce jsme byli lepší. V obraně jsme například nebyli úplně neexcelovali, a kdyby Středočeský kraj proměnil své šance, mohlo to být o trochu jiné. Náš brankář Lukáš Novotný zachytal perfektně, což sjednotilo manšaft, a vyhráli jsme.

Fotografie ze zápasu
 
 
FOTOGALERIE

Informace o turnaji  |   Týmy  |   Rozpis zápasů  |   Doprovodný program  |   Partneři  |  

© 2013 eSports.cz, s.r.o.  |  RSS |  Nastavení cookies