14.06.2014 | Adam Soukup

Ústeckému kraji na vítězství stačila jediná branka

Pardubický kraj byl sice během celého utkání lepším týmem, ale i přesto nakonec musel skousnout porážku. Jejich soupeř - Ústecký kraj se v závěru první poloviny dostal do vedení, a to už chtěl ubránit až dokonce zápasu. Ani závěrečné power-play Pardubickému kraji nepomohlo.

Ústeckému kraji na vítězství stačila jediná branka
 
 
 
Zápas č. 6   •   B   •   so 14.6.2014   •   13:35   •   Rozpis a výsledky
Pardubický kraj 0:1Ústecký kraj
(0:1, 0:0)
Novák (Foršt) – Adámek, Bureš, Čapek, Doležal, Holpman, Pleskot, Žouželka – Blažek, Bucek, Krištof, Moravec, Panchártek, Perný, Řehák, Strouhal, Svoboda, ZemanRechtorik (Jalovecký) – Anděl, Bartoš, Lesko, Moltáš, Sedláček, Stupka, Šešina – Černý, Dörner, Gisel, Hanzlík, Hodek, Krejčí, Ledvinka, Maux, Miller, Rop, Zich
Branky a asistence: 11. Döner (Zich)
Střely: 10:8 (0:0, 0:0, 0:0, 0:0). Vyloučení: 3:5. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0.
Rozhodčí: Jeřábek - Musil.
Online přenos na onlajny.cz

Reportáž

Úvod zápasu byl ve znamení trestů. Během pěti minut měl Pardubický kraj možnost otevřít skóre v přesilové hře, ale ani jednu ze dvou početních výhod nevyužil. V následujících minutách si Pardubičtí tvořili jednu šanci za druhou, ale Hofbauer za svá záda míček nepustil. V 8. minutě dostali Pardubičtí opět výhodu v podobě přesilové hry, ale ani tu nevyužili. Následující minuta nám přinesla jedno zranění a velký trest. Ústecký hráč si v osobním souboji přivodil zranění pravé nohy a hráč z Pardubického kraje musel za to pykat. Moravec obdržel tři minuty, a k tomu ještě trest do konce utkání. Sebastian Dörner přesilovou hru vzápětí využil a otevřel, tak skóre zápasu.

Začátek druhé poloviny se odehrával spíše před Ústeckým brankářem. Pardubičtí hokejbalisté stříleli z každé pozice, ale Hofbauera neprostřelili. V 17. minutě dostal další možnost přesilovky Pardubický kraj, ale ani čtvrtou výhodu nevyužil. V následující minutě se pro změnu na trestnou lavici usadil Doležal z Pardubického kraje. Ústecký kraj se během přesilové hry nedostal ani do útočného pásma, a tak početní výhodu nevyužil. Vzápětí následovalo další vyloučení, a to na straně Ústeckého kraje. Pardubický kraj si během přesilovky vytvořil tlak, ale ni pátou přesilovou hru nevyužil. Ve poslední minutě se dostal do samostatného úniku Ledvinka, ale v rozhodujícím momentu nedokázal dostat míček za brankovou čáru.

Autor: Adam Soukup

Ohlasy

Michal Šimek (trenér Pardubického kraje): Tři čtvrtiny první poloviny jsme byli jednoznačně lepším týmem, který měl jednoznačně vyhrát. Pak ale přišel sporný moment, při kterém jsme byli podle mého názoru poškozeni, protože náš hráč neměl jednoznačně dostat trest do konce utkání. Poté jsme inkasovali gól v dlouhém oslabení, za to ale nemůžu klukům nic vytknout. Navíc již od té doby nebyl zápas vůbec tak klidný. Následně jsme se snažili vyrovnat. Když náš hráč běžel na branku a byl faulován, tak sudí pískl pouze faul, ale klidně mohl nařídit trestné střílení. Já nejsem zvyklý stěžovat si na rozhodčí, nicméně zde si myslím, že nás hrubě poškodili. Nezbývá nám tak nic jiného než vyhrát poslední utkání.

Michal Tuček (asistent trenéra Ústeckého kraje): Jestliže v prvním utkání jsme měli smůlu, tentokrát jsme měli štěstí. Soupeř byl kvalitní a zaslouženě nás dostal pod tlak, ale po nešťastném zákroku jsme dostali jednu dlouhou přesilovku, kterou jsme dokázali využít. Poté nás podržel gólman, a máme tak tři body.

Fotografie ze zápasu
 
 
FOTOGALERIE

Informace o turnaji  |   Týmy  |   Rozpis zápasů  |   Doprovodný program  |   Partneři  |  

© 2013 eSports.cz, s.r.o.  |  RSS |  Nastavení cookies