14.06.2014 | Adam Soukup

Zápas o cenné body se rozhodl až po samostatných nájezdech

Důležitý zápas se odehrál mezi Moravskoslezským a Pardubickým krajem. Utkáni měli pod kontrolou Pardubičtí, ale trestné střílení vše změnilo. Moravskoslezský kraj vyslal na nájezd Maniše, který vyrovnal. Zápas se rozhodl až v samostatných nájezdech, kdy se trefil jako jediný Matěj Blažek.

Zápas o cenné body se rozhodl až po samostatných nájezdech
 
 
 
Zápas č. 10   •   B   •   so 14.6.2014   •   17:45   •   Rozpis a výsledky
Moravskoslezský kraj 2:1sn Pardubický kraj
(0:0, 1:1 - 1:0)
J. Blažek (Mokrý) – Flax, Cabák, Satek, Pírek, Drik, Jilich, Staníček – Brunovský, M. Blažek, Maniš, Korzeniowský, Vaněk, Lička, Paňa, Pařízek, KamenskýForšt (24. Novák) – Bureš, Adámek, Čapek, Doležal, Holman, Pleskot, Žouželka "C"- Blažek, Bucek, Krištof "A", Moravec, Panchártek, Perný, Řehák, Strouhal "A", Svoboda, Zeman
Branky a asistence: 21. Maniš, 24. Blažek (roz. nájezd) - 16. Krištof.
Střely: 11:14 (0:0, 0:0, 0:0, 0:0 - 0:0). Vyloučení: 1:4. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0.
Rozhodčí: Musil - Vrba.
Online přenos na onlajny.cz

Reportáž

Toto utkání nám nabídlo velice opatrný úvod. Až ve 3. minutě jsme viděli větší šanci, kterou si vytvořil Pardubický kraj, ale Blažek zachytal výborně a skóre se neměnilo. Hra se odehrávala spíše v Pardubickém útočném pásmu, ale v 9. minutě se k míčku dostal také Moravskoslezský kraj, který se hnal do útoku. Tento útok přerušil Martin Holman, který v levém rohu tvrdě zasáhl svého soupeře do hlavy. Hra se na několik minut přerušila a nakonec rozhodčí udělil tříminutový trest plus trest dokonce utkání. Pardubičtí, ale své tříminutové oslabení zvládli a Moravskoslezský kraj k ničemu nepustili.

Úvod druhé poloviny patřil Pardubickému kraji, ale i přesto si dokázal Moravskoslezský kraj vytvořit šanci, ve které se ocitl Moravec. Blažek, ale tuto šanci zneškodnil a stále si chránil své čisté konto. V 16. minutě o čisté konto přišel, když Alan Krištof využil závaru před brankou a otevřel tak skóre zápasu. Následovala hra, kde byli hodně aktivní Pardubičtí. Ve 21. minutě rozhodčí nařídil trestné střílení pro Moravskoslezský kraj. Nájezd vzal na sebe Jakub Maniš, který zakončoval přesně mezi betony a skóre vyrovnal na 1:1. V závěrečných minutách se už jen zdržovalo a hrálo se především ve středním pásmu. Následovaly nájezdy, které se dostaly až do čtvrtého kola. Nakonec rozhodl o výhře Moravskoslezského týmu Matěj Blažek, který měl velké štěstí.

Autor: Adam Soukup

Ohlasy

Michal Šimek (trenér Pardubického kraje): Jsme zklamaní, naším cílem bylo postoupit mezi nejlepší čtyři týmy. Soupeř byl podle mého názoru pro nás přijatelný. Bohužel v první polovině nám chyběl potřebný pohyb a také důraz. Potom jsme se zvedli a dali gól na 1:0, ale protivník následně srovnal po trestném střílení. Tam mě ale nepotěšilo jednání sudího, který si dlouhou dobu rozmýšlel, zda ho pískne nebo ne. Nájezdy byly již loterie, tam vyhrává šťastnější. Soupeři blahopřeji k vítězství.

Jiří Christ (trenér Moravskoslezského kraje): Bylo to pro nás naprosto krizové utkání. Kdybychom jej prohráli, jsme v pr... Ten zápas byl diametrálně odlišný od předchozího, který jsme prohráli 6:0. Ale to už tak bývá v těchto kategoriích. Ať už turnaj dopadne jakkoli, postup ze skupiny je pro nás velkým úspěchem, který jsme rozhodně neočekávali.

Fotografie ze zápasu
 
 
FOTOGALERIE

Informace o turnaji  |   Týmy  |   Rozpis zápasů  |   Doprovodný program  |   Partneři  |  

© 2013 eSports.cz, s.r.o.  |  RSS |  Nastavení cookies