14.06.2014 | Dominik Rejthar

Ústecký kraj srazily tři neuznané branky

Ústecký kraj byl sice během celého utkání hokejbalovějším týmem, ale i přesto nakonec musel skousnout hořkou porážku. Jejich soupeř - Moravskoslezský kraj totiž dokázal vytěžit z minima maximum a nakonec zdolal svého protivníka 4:1. Rozhodčí navíc v utkání taktéž čarovali a měli hodně práce, protože neuznali hned tři branky, z toho dvě právě Ústeckým.

Ústecký kraj srazily tři neuznané branky
 
 
 
Zápas č. 4   •   B   •   so 14.6.2014   •   11:45   •   Rozpis a výsledky
Moravskoslezský kraj 4:1Ústecký kraj
(1:0, 3:1)
Mokrý (Blažek) – Flax, Cabák, Satek, Pírek, Drik, Jilich, Staníček – Brunovský, Blažek, Maniš, Korzeniowský, Vaněk, Lička, Paňa, Pařízek, KamenskýRechtorik (Jalovecký) – Sedláček, Bartoš, Lesko, Šešina, Stupka, Černý – Zich, Döner, Giesel, Rop, Hanzlík, Krejčí, Hodek, Miller, Ledvinka, Maux
Branky a asistence: 11. Maniš, 16. Blažek (Brunovský), 22. Lička (Satek), 24. Maniš (Flax) – 24. Döner (Maux).
Střely: 10:10 (0:0, 0:0, 0:0, 0:0). Vyloučení: 2:1. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0.
Rozhodčí: Jeřábek - Martis.
Online přenos na onlajny.cz

Reportáž

Ústecký kraj hned od začátku zatlačil svého protivníka. Moravané ale dobře bránili a navíc se málem dočkali vedoucí branky. V 8. minutě dostal kapitán Moravskoslezského kraje Jan Flax míček do svatyně Ústeckých, ale gól nakonec rozhodčí kvůli úmyslnému kopnutí neuznali. Moravané ale nemuseli dlouho truchlit, protože o chvilku později Jakub Maniš zamířil přesně a poslal svůj tým do vedení.

Po přestávce vtrhli na hřiště jako uragán Ústečtí, kterým se povedlo i dostat balonek do branky, ale rozhodčí gól opět neuznali, tentokrát kvůli postavení útočícího hráče v brankovišti. Ústecký kraj sice nadále tlačil, ale gól přišel na druhé straně. Moravskoslezský Matěj Blažek se dostal do samostatného úniku, jenž chladnokrevně proměnil. To ale nebylo od Moravanů vše. Tlak Ústeckých sice nadále sílil, ale byl to opět jejich soupeř, který vstřelil další branku zásluhou svého forwarda Patrika Ličky.

Ústecký kraj se ale nakonec dočkal snížení. Sebastian Doner zařídil první gól svého týmu přesnou střelou pod horní tyč. V závěru zkusili ještě Ústečtí hru bez gólmana, ale jejich protivník je potrestal hned v zápětí, kdy opuštěnou klec trefil Jakub Maniš.

Autor: Dominik Rejthar

Ohlasy

Petr Kotlík(trenér Ústeckého kraje): Výsledek hovoří za všechno, ale myslím si, že jsme byly vyrovnaným soupeřem. Rozhodla koncovka, kterou Moravskoslezský kraj měl lepší. Třetí branka, která nám nebyla uznána, si myslím, že by měla platit, ale rozhodčí rozhodl, jak rozhodl. S výkony jsem naprosto spokojen a do dalšího zápasu žádné změny neproběhnou.

Jiří Christ (trenér Moravskoslezského kraje): Na tu věkovou kategorii to byl velmi pěkný zápas. Kluci předvedli bojovný výkon, i soupeř hrál na doraz. Ale je také pravda, že Ústeckému kraji neuznali tři branky. S výkonem našeho týmu jsem byl spokojen s ohledem na to, že minule jsme skončili poslední a kluci nedali ani jeden gól, navíc jsme dnes nastoupili proti loňskému vítězi. Podržel nás skvělý výkon brankáře, ale jinak nemohu konkrétně jmenovat, protože kluky příliš neznám. O tom to ale není, je to celé o bojovnosti, o tom, jak kluci chtějí a jak se nabudí. Přijeli jsme sem nebýt poslední a rovněž, aby z toho kluci měli nějaký zážitek. Ten, myslím si, si odnesli již z tohoto utkání.

Fotografie ze zápasu
 
 
FOTOGALERIE

Informace o turnaji  |   Týmy  |   Rozpis zápasů  |   Doprovodný program  |   Partneři  |  

© 2013 eSports.cz, s.r.o.  |  RSS |  Nastavení cookies