14.06.2014 | Adam Soukup

Reprezentace U14 předvedla svou sílu a porazila Jihočeský kraj

Reprezentace má už za sebou všechny tři dnešní zápasy. První zápas podlehla, ale ve zbylých dvou si to všechno napravila. Poslední utkání s Jihočeským krajem bylo ze začátku zápasu vyrovnané, ale poté udeřila a nakonec zvítězila 5:1.

Reprezentace U14 předvedla svou sílu a porazila Jihočeský kraj
 
 
 
Zápas č. 9   •   A   •   so 14.6.2014   •   16:50   •   Rozpis a výsledky
Reprezentace U14 5:1Jihočeský kraj
(2:1, 3:0)
Novotný (Šuhaj) – Bertha, Foniok, Kamenář, Kaňák, Malecha, Šimek Jakub, Šneberk, Tobiáš, Toman, Zeman – Augustin, Beran, Hájek, Lux, Novák, Novotný, Pichler, Procházka, Rakovský J., Rakovský M., Šimek Jakub, Tichý, Vaniš, Votípka, ZdrůbeckýKondělík (Vaniš) – Hromada, Janoušek, Jurka, Košátko, Mazanec, Toman, Vinter – Braun, Čížek, Duchoň, Hora, Kadlec, Laurinc, Nebor, Rychlík, Vochozka
Branky a asistence: 5. J. Šimek I, 11. Procházka 13. Rakovský (Beran, Vaniš), 15. Pichler (Kamenář), 17. Augustin (Procházka) – 2. Jurka (Hora)
Střely: 15:10 (0:0, 0:0, 0:0, 0:0). Vyloučení: 0:2. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0.
Rozhodčí: Fiala - Martis.
Online přenos na onlajny.cz

Reportáž

Úvod zápasu patřil Jihočeskému kraji, který začal velice aktivně. Ihned v 2. minutě jsme se dočkali úvodní branky. Michal Jurka po krásné přihrávce vystřelil přesně pod horní tyč a otevřel skóre utkání. Hra se pomalu vyrovnávala a najednou přišla další branka, ale tentokrát na straně Reprezentace. Jakub Šimek se zapomněl ve středním pásmu, kam dostal přihrávku, a poté se řítil zcela sám proti Jihočeskému brankáři. Jeho střela zamířila přesně mezi tři tyče a bylo srovnáno. Následně jsme pozorovali hru, která se odehrávala spíše ve středním pásmu. V závěru první poloviny se Reprezentace dočkala obratu, když Jaroslav Procházka vybojoval míček na brankovišti a dorazil ho za brankovou čáru.

Druhá polovina patřila jednoznačně Česku U14. Ihned ve 13. minutě navýšil skóre na 3:1 Martin Rakovský, který zakončil přesně mezi tři tyče. Reprezentace udržovala své tempo zápasu a vzápětí se dočkala branky na 4:1, když Tomáš Pichler se štěstím dostal míček za brankovou čáru. Poté následovala hra nahoru a dolů. V 17. minutě se krásným obtočením kolem branky prosadil Filip Augustin a už to bylo 5:1. Poté se už Jihočeský kraj neudržel a začal zbytečně faulovat. Reprezentace, ale dvou přesilovek nevyužila a skóre se už neměnilo.

Autor: Adam Soukup

Ohlasy

Tomáš Zahrádka (vedoucí mužstva reprezentace U14: Vítězství to myslím bylo pro nás zasloužené. Trošku nás zaskočila první polovina, kdy jsme nečekali, že to bude tak jednoduché. Kluci ale plnili perfektně pokyny trenérů a díky tomu si myslím zasloužili zvítězit. Soupeř byl podle mě zaskočen naším výkonem a musím se přiznat, že i my sami (s úsměvem). Přesto v první části hráči často dělali individuální chyby, ale trenér o přestávce zasáhl a následně se tak zvedla morálka hráčů, kteří pak přidali další branky.

Vít Čapek (trenér Jihočeského kraje): Prvních deset minut jsme hráli dobře, ale ve druhém poločase jsme se úplně sesypali a to byl rozhodující moment v utkání.

Fotografie ze zápasu
 
 
FOTOGALERIE

Informace o turnaji  |   Týmy  |   Rozpis zápasů  |   Doprovodný program  |   Partneři  |  

© 2013 eSports.cz, s.r.o.  |  RSS |  Nastavení cookies